La regidora Estrella Salanova, a la llista del PP per al 12-M

La santcugatenca ocuparà una de les posicions de tancament a la candidatura de Barcelona


  • Comparteix:

Estrella Salanova, a la dreta, en una foto de família amb el candidat del PP, Alejandro Fernández / Foto: Twitter Estrella Salanova

Estrella Salanova, a la dreta, en una foto de família amb el candidat del PP, Alejandro Fernández / Foto: Twitter Estrella Salanova

La regidora santcugatenca Estrella Salanova forma part de la llista de Barcelona del PP per a les eleccions al Parlament de Catalunya. Encara no s'ha concretat quin número ocuparà, tot i que Cugat Mèdia ha pogut saber que se situarà als llocs de tancament de la candidatura. Alejandro Fernández encapçala un cop més la llista dels populars i s'acompanyarà als primers llocs de Manu Reyes, Àngels Esteller i Santi Rodríguez.

En una publicació a les xarxes socials, Salanova ha qualificat d'"autèntic honor" el fet de formar part de la proposta del PP per al 12-M.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.