El Punt d'Informació continua sent el centre neuràlgic d'informació de la Festa Major


  • Comparteix:

El Punt d'Informació de la Festa Major, ubicat a la plaça d'Octavià, està tornant a tenir un gran èxit. Aquesta petita oficina serveix als santcugatencs per informar-se de les activitats però també per inscriure's als diferents concursos, comprar samarretes o, fins i tot, com a oficina d'objectes perduts.

La comissió de Festa Major ha decidit repetir la iniciativa de posar un Punt d'Informació de Festa Major a la plaça d'Octavià.

Aquesta oficina, ubicada just davant de la Torre de l'Homenatge, permet als santcugatencs informar-se sobre les activitats previstes en el programa de festes, comprar la samarreta d'aquest any, inscriure's a les activitats que ho demanen o, fins i tot, buscar als pares i mares d'aquells nens que s'han perdut. Ho explica Pau Sanchís, membre d'aquest Punt d'Informació.

Pau Sanchís

Fem una mica de tot,. Ens demanen programes, informació quan l'Oficina de Turisme està tancada, i fins i tot fem de punt de trobada entre els pares i els nens que s'han perdut.


Pel que fa a la venda de samarretes de la Festa Major 2004, les infantils ja s'han pràcticament exhaurit, i també s'han venut molt bé les samarretes pensades per a les noies.

Recordem que, a banda d'aquest Punt d'Informació, la Festa Major també disposa d'una pàgina web amb l'adreça www.festamajorsantcugat.net.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.