El castell de focs torna a ser un dels actes més multitudinaris de la Festa Major


  • Comparteix:

L'espectacle ha anat a càrrec de la pirotècnia Tomàs, de Benicarló

L'espectacle ha anat a càrrec de la pirotècnia Tomàs, de Benicarló

Centenars de persones han gaudit de l'espectacle de focs d'artifici de Festa Major, que enguany ha anat a càrrec de la pirotècnia Tomàs de Benicarló. El castell de focs, que s'ha pogut veure des de la Rambla del Celler i el Parc de la Pollancreda, s'ha caracteritzat per la innovació i l'espectacularitat.

Pocs minuts després de dos quarts d'11 de la nit, el cel de Sant Cugat s'ha omplert de llum i colors. El castell de focs de la Festa Major ha aconseguit atraure a un nombrós públic de totes les edats, amb una presència destacada dels més petits. Escoltem què els hi ha semblat a ells l'espectacle de focs d'artifici.

Ciutadans

Ens ha agradat molt, tot i que de tant en tant teníem por de les espurnes.


La pirotècnia Tomàs, de Benicarló, ha cremat uns 700 quilos de material pirotècnic, en un espectacle que ha durat 17 minuts. Durant el castell de focs s'han pogut veure les figures tradicionals, com les estrelles i les palmeres, i també d'altres més innovadores com el rostre del personatge de dibuixos animats Mickey Mouse.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.