El 29è Concurs d'Arrossos farà bullir un any més la plaça de Barcelona


Temes relacionats

El concurs d'arrossos supera el rècord de participants i comensals (29/jun/08)


  • Comparteix:

La plaça de Barcelona s'omplirà un any més de la irresistible olor de paella amb la 29a edició del Concurs d'Arrossos, que un any més organitzen els Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia. A partir de les nou del matí d'aquest diumenge, tothom qui ho vulgui podrà inscriure's i participar en aquesta festa cada cop més multitudinària.

L'any passat, el Concurs d'Arrossos es va tancar amb xifres rècord, 74 paelles i uns 1.300 comensals. L'organització confia que aquest any la participació es mantingui similar o fins i tot creixi.

Hi participi la gent que hi participi, però, l'organització no es planteja canviar la ubicació del concurs. Segons el membre dels Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia Salvador Guarner, la plaça de Barcelona és perfecta.

Salvador Guarner

Aquesta localització ha de quedar de per vida. És l'essència. No veiem una altra ubicació possible.


Les inscripcions per participar es poden fer el mateix diumenge a partir de les nou del matí a la plaça de Barcelona. Durant tot el matí, els participants prepararan els arrossos amb els seus propis ingredients, a les dues començarà el dinar i a les tres de la tarda es lliuraran els premis als millors arrossos.

Per amenitzar la festa, un any més es comptarà amb la música de l'orquestra Gran Casino, que actuarà a partir de les quatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.