Sant Cugat ja vibra amb la Festa Major


  • Comparteix:

Carles Casajuana en un moment del pregó

Carles Casajuana en un moment del pregó

L'escriptor i diplomàtic Carles Casajuana reivindica els seus orígens santcugatencs malgrat viure fora de la ciutat en el pregó de Festa Major. Davant de més de 2.000 persones que s'han aplegat a la plaça de la Vila, Casajuana ha remarcat que manté la identitat santcugatenca tot i haver viscut a diversos indrets del món. D'aquesta manera, s'ha donat el tret de sortida a tres dies de Festa Major. Mira aquest vídeo a Cugat tv

Les paraules de Carles Casajuana han inaugurat la Festa Major 2009. El repic de campanes i el seguici han avisat un cop més a tots els santcugatencs que la festa grossa ja és aquí. En el pregó, Casajuana ha explicat que va néixer a Sant Cugat 'per accident' ja que els seus pares eren d'altres localitats. Tot i això, l'ambaixador espanyol a Londres ha assegurat haver-hi passat una infantesa feliç tot i no tenir-ne records nítids. Casajuana ha repassat els diversos llocs on ha viscut arreu del món per motius professionals i, en aquest sentit, ha reivindicat el seu origen santcugatenc tot i no passar-hi grans temporades.

Carles Casajuana

En el fons, tothom vol ser reconegut on allà ha nascut. Té mèrit que t'escoltin al teu poble.


La Festa Major 2009 ja comença a caminar i per davant queden tres dies de celebració. L'alcalde, Lluís Recoder, destaca la importància de la festa per a la ciutat i els santcugatencs.

Lluís Recoder

La festa és un moment de trobada de gent que viu a Sant Cugat però no pot compartir el carrer, l'alegria i el goig d'aquests dies.


Un altre dels protagonistes de la jornada ha estat Pere Royo, que s'ha convertit en Caparrot de l'Any. Royo, president de Geganters, ha rebut així la distinció.

Pere Royo

M'ha fet molta il·lusió tenir un doble. Sempre he mirat els caparrots amb simpatia.




La plaça de la Vila ha acollit el pregó per segon any, després que s'estrenés en la darrera edició de la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.