Fuma pipa durant una hora i 28 minuts


  • Comparteix:

La 21a Fumada Lenta de Pipa ha animat aquest dissabte l'Ateneu amb una participació de 19 persones, una xifra similiar a altres edicions. El guanyador de la trobada, organitzada pel Sant Cugat Pipa Club, ha aconseguit mantenir el tabac de la pipa encès durant una hora i mitja.

Cinc minuts per preparar el tabac i un més per encendre'l. Així és el tret de sortida de la Fumada lenta de pipa, una trobada amistosa que té un objectiu: mantenir el tabac encès el màxim de temps possible. En la 21a edició, el guanyador, vingut d'Igualada, ha mantingut la pipa encesa durant una hora i 28 minuts, una xifra similar als altres anys però lluny del rècord mundial de les tres hores i mitja.

El president del Sant Cugat Pipa Club, Eugeni Vila, assegura que l'entitat ha convertit la trobada en un punt de referència pels aficionats.

Eugeni Vila

Com sempre ha vingut gent de tot arreu. La participació ha estat raonablement alta, encara que els fumadors de pipa estem una mica parseguits.


En total, l'acte ha comptat amb 19 participants, entre els quals només un parell de dones. Una de les participants, Federica Wiizigmann, assegura que les fumades de pipa s'obre de mica en mica a la participació femenina.

Federica Wiizigmann

Al principi no hi havia dones, però ens hem anat incorporant. Les primeres vegades participàvem per fer temps i ara ja ens agrada competir.


Els participants han pogut escollir entre diversos regals oferts pels patrocinadors de la trobada. Malgrat la competició, l'ambient entre els fumadors ha estat amigable i ha comptat amb l'animació del grup santcugatenc de màgia amateur 'Aprendiz'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.