Conesa, la millor regidora; Recasens i Amador, els pitjors, segons l'oposició


Temes relacionats

L'oposició convoca un premi per distingir el pitjor i el millor regidor de l'equip de govern (26/jun/09)


  • Comparteix:

Mercè Conesa, en imatge d'arxiu

Mercè Conesa, en imatge d'arxiu

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, s'endú el premi 'De bon rotllo' organitzat pels partits de l'oposició per distingir el regidor més actiu i dialogant de l'equip de govern. El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, i el regidor d'Esports, Xavier Amador, empaten en el premi 'Ho haveu vist', que es dóna al membre de l'equip de govern que, segons aquests partits, ha mantingut una línia contrària a l'interès general de la ciutat.

El PSC, ICV-EUiA, el PP i ERC han organitzat per primera vegada la iniciativa aprofitant la Festa Major. A les votacions hi han participat 10 regidors de l'oposició, que han puntuat l'acció dels 14 regidors del govern municipal.

La titular de Territori, Mercè Conesa, ha guanyat el guardó 'De bon rotllo' amb 14 punts i així es converteix, segons l'oposició, en la millor integrant de l'equip de govern. El tinent d’alcalde d’Economia, Jordi Joly, amb 12 punts, i el tinent d’alcalde de Cultura, Xavier Escura, amb 11 punts, han ocupat la segona i tercera posició. Lluís Recoder, Carmela Fortuny, Esther Salat i Xavier Amador no han rebut cap vot en aquesta categoria.

El titular de Presidència, Joan Recasens, i el d'Esports, Xavier Amador, han empatat amb 12 vots en la primera posició del premi 'Ho haveu vist', que distingeix el pitjor regidor del govern municipal segons l'oposició. Lluís Recoder, Josep Romero i Jordi Puigneró no han rebut cap vot en aquesta categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.