L'Ajuntament afirma que s'està complint el calendari i que Can Solà estarà habilitat per a Barraques


  • Comparteix:

Imatge de l'espai de Can Solà, on s'ubicaran les Barraques 2010

Imatge de l'espai de Can Solà, on s'ubicaran les Barraques 2010

L'Ajuntament assegura que s'estan complint els terminis de l'arranjament de Can Solà i que l'espai estarà a punt per poder acollir les Barraques a partir de divendres. L'equip de govern lamenta les queixes de la Coordinadora d'Entitats de Barraques, les quals ha titllat d''alarmisme' innecessari. La regidora de Joventut, Esther Salat, ha explicat que els treballs sobre el terreny no s'enllestiran fins aquesta setmana per assegurar-ne el seu manteniment durant la celebració de la Festa Major.

La regidora de Joventut, Esther Salat, ha respost així la protesta que la Coordinadora d'Entitats de Barraques ha fet aquest dissabte.

Esther Salat

Aquest cap de setmana farem les actuacions més grans, com s'ha informat a la gestora de Barraques. Per dimarts estarà tot llest, no entenem l'alarmisme perquè s'estan complint els terminis.











Salat ha explicat que per dimarts estarà a punt la compactació del sòl i l'aplicació del sauló perquè es pugui començar a muntar la infraestructura de Barraques, tal com estava previst. La resta d'actuacions, com la instal·lació final dels llums i la neteja de la riera, estaran enllestides divendres.



  • Comparteix:

COMENTARIS

La joventut de Sant Cugat té raó. Sol fan que posar pegues perquè la gent jove no es diverteixi. Esther Salat no serveix per a regidora i té ja una col·lecció important de cagades i peticions de dimissió.

Joan Serrallonga. Enviat el 20/jun/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.