Mig miler d'infants posen el punt final a les activitats del Racó Infantil amb la Festa de l'Aigua


  • Comparteix:

Moment de la festa

Moment de la festa

Uns 600 nens i nenes, segons l'organització, han omplert la plaça de l'Om aquest dilluns al matí per donar l'últim adéu al Racó Infantil amb la festa de l'aigua. La cita ha comptat amb una actuació de la companyia Pa Sucat que ha ofert l'espectacle Xim Xim Barrals, refrescant els més petits mentre assistien a la història del professor Bots i Barrals i de tres excèntrics i sonats savis saberuts. Les pistoles i joguines d'aigua, d'Edúcats, han estat els altres elements de la festa, que ha posat el punt final a l'espai dels més petits de Festa Major. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Alguns dels nens i nenes que han assistit a la Festa de l'Aigua han explicat a Cugat.cat què han fet i com s'ho han passat.

Nens i nenes

Veiem l'animació i ens tirem aigua. / La guerra d'aigua i totes les activitats ens han agradat molt. Ens ho estem passant molt bé.



Jocs tradicionals, inflables, tallers, un espectacle de circ, el mercat d'andròmines, l'espectacle Titiritriki de Zum Zum Teatre i un taller de tatuatges han estat les activitats que més han agradat als nens i nenes que han assistit al Racó Infantil. Durant el cap de setmana els jardins del Monestir s'han omplert de gom a gom, amb la calor com a protagonista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.