Les Planes enceta la seva Festa Major amb un pregó que ha fet visible la tasca sanitària del districte


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, ha fet entrega d'una placa a la pregonera d'enguany

L'alcalde, Lluís Recoder, ha fet entrega d'una placa a la pregonera d'enguany

Les Planes ha donat el tret de sortida a la seva Festa Major aquest divendres amb un pregó que ha deixat de banda el to reivindicatiu característic dels darrers anys i que s'ha centrat en fer extensible la tasca desenvolupada en el districte en matèria sanitària. La pregonera d'enguany, la infermera del Centre Cívic de les Planes, Helena Puig, ha guarnit el seu discurs amb to còmic que ha despertat el riure entre els assistents.

Centenars de persones s'han aplegat aquest divendres a la nit a la plaça de la Creu d'en Blau per gaudir del tret de sortida de la Festa Major de les Planes. La Missa de la Mare de Déu i la posterior cercavila a càrrec de la banda i els gegants de les Planes han precedit al pregó, que enguany ha escollit a la infermera del districte, Helena Puig.

En el seu discurs, Puig ha recordat la particularitat de les Planes com a barri i ha destacat la tasca preventiva que es porta a terme en la consulta d'Infermeria del districte.

Helena Puig

Donem una resposta sanitària diferent. Fem una resposta més preventiva i això és possible gràcies al caràcter de barri.



Per la seva banda, els planencs també han reconegut la tasca desenvolupada per la infermera amb treballs que van més enllà de les seves competències.

Veïns

Helena Puig s'ha guanyat els veïns. / La salut és molt important i més a les Planes amb un gran volum de gent gran. / Estem molt contents.






Un pica pica popular al Centre Cívic Creu d'en Blau ha aplegat veïns i polítics i ha servit per donar força als assistents abans de la Nit d'Avis i la Nit Jove amb concerts per a tots els públics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.