La Coral La Unió aplega 125 cantaires de quatre formacions en el concert de Festa Major


  • Comparteix:

Actuació prèvia de la Coral La Unió Santcugatenca

Actuació prèvia de la Coral La Unió Santcugatenca

Fins a 125 cantaires han pujat dalt l'escenari del Teatre la Unió aquest diumenge. Es tracta del concert que la Coral La Unió Santcugatenca ha ofert per avançat amb motiu de la Festa Major. L'actuació d'enguany ha comptat amb la presència de fins a tres corals convidades, una més que l'any passat, i amb una actuació extra, a càrrec del conjunt infantil Grup Soroll.

El Cor Gent Gran Centre Cívic l'Elèctric de les Planes, el Cor d'Homes de la Federació de Cors de Clavé de Barcelona i la Coral l'Esperança d'Arenys de Mar, juntament amb la Coral La Unió Santcugatenca, han presentat les seves versions de temes com 'Escolta-ho en el vent', de Bob Dylan, i 'Color Esperanza', de Diego Torres. El programa també ha combinat clàssics escrits per Àngel Guimerà i Josep Anselm Clavé, com 'Cant a la vinya' i 'Les flors de maig', respectivament.

La coordinadora de la Coral La Unió Santcugatenca, Montserrat Tizón, ha reconegut que es tracta d'una actuació difícil.

Montserrat Tizón

Enguany som força gent. Altres vegades hem estat encara més, però l'actuació d'aquest diumenge també ha requerit molts recursos.




El motiu pel qual s'ha ampliat la participació és que, aquesta vegada, la coral local ha actuat sota la batuta d'un director suplent, que ha incorporat a la cita el seu altre grup, de les Planes, sumant-se a la resta de conjunts. El muntatge també ha inclòs la peça 'Senyor Sant Jordi', que han cantat conjuntament les quatre formacions musicals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.