Paella, activitats infantils i ball, a la tercera jornada de la Festa Major de la Floresta


  • Comparteix:

Imatge de la trobada de paelles de l'any passat

Imatge de la trobada de paelles de l'any passat

Balls i paelles són els principals elements que protagonitzen la tercera jornada de Festa Major de la Floresta. La trobada de paelles, que enguany arriba a la seva 19a edició, marcarà les activitats del dia, que clouran amb un ball de Festa Major a dos quarts d'onze de la nit.

Un dia carregat d'activitats per a tothom s'enceta aquest dissabte amb les activitats per als més menuts com inflables i jocs, que s'iniciaran a les deu del matí a les pistes esportives de Can Llobet. Tot i això, els més grans també podran entretenir-se amb el concurs d'escacs que es farà a la mateixa hora a la plaça de Miquel Ros. A les dues de la tarda, arriba el torn de la 19a edició de la trobada de paelles, que es farà a les pistes esportives de Can Llobet.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha fet referència al gran nombre d'activitats concentrades en cap de setmana en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Xavier Escura

Fem una festa ben concentrada pel cap de setmana. Penso que hi ha un seguit d'activitats que poden seguir els veïns de la Floresta.



Després d'una pausa per dinar, les activitats tornen a les quatre de la tarda a les pistes de Can Llobet amb una ballaruca de tarda i, a dos quarts d'onze de la nit, la jornada tancarà amb el ball de Festa Major a càrrec de l'orquestra Los Pachucos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.