La bicicleta amb motor mou el sector del vehicle elèctric


  • Comparteix:

El sector del vehicle elèctric busca un nou impuls en les vendes, que de moment han trobat una bona resposta en les bicicletes amb motor. Segons alguns dels paradistes de la fira que aquest dissabte ha acollit Sant Cugat per la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, aquest tipus de vehicles es fan populars entre els ciclistes i segueixen guanyant terreny com a transport urbà sostenible. Tot i així, el sector reclama impulsar les vendes de cotxes elèctrics amb una millora de l'autonomia de les bateries i més punts de recàrrega.

Sant Cugat és un dels municipis que disposa de més punts de càrrega. Entre d'altres espais, s'ubiquen a l'aparcament de l'estació de FGC de Volpelleres, a l'avinguda de Pla de Vinyet i a la benzinera dels Túnels de Vallvidrera.

Tot i així, la demanda de cotxes elèctrics, segons els paradistes, està estancada. No és el cas de les bicicletes elèctriques, que cada vegada tenen més usuaris. La fira del vehicle elèctric d'aquest dissabte ha presentat, per exemple, algunes de les novetats per aquest tipus de vehicles.

El venedor de l'empresa Clinicbikes, Josué Sospedra, ha explicat que la novetat d'aquest any és la connexió del vehicle amb aplicacions per a mòbils.

Josué Sospedra

Comença a haver-hi integració amb els mòbils intel·ligents. Pots configurar diversos paràmetres de la bicicleta amb el mòbil.


La fira de vehicles elèctrics també ha presentat nous vehicles com el Movi, un tricicle modern pensat per als desplaçaments en les grans indústries i per a cossos de seguretat que es mouen per zones vianantitzades, com ha explicat el responsable de Tünkers, Alberto Wif.

Alberto Wif

El tricicle és molt útil per fer feines com les de la policia que patrulla per carrers vianantitzats on no poden circular vehicles.


La fira del vehicle elèctric s'ha ubicat aquest dissabte a la plaça de la Vila i ha tingut lloc amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.