L'Agenda 21 prioritzarà les accions de sostenibilitat durant el 2007


  • Comparteix:

La Comissió de Seguiment de l'Agenda 21 prioritzarà enguany 11 accions per fomentar la sostenibilitat a la ciutat. Facilitar l'accés en transport col·lectiu als polígons industrials i fer un estudi per actualitzar les necessitats reals del transport públic són les iniciatives més destacades.

El Pla d'Acció Local consta de 126 accions, 11 de les quals resulten prioritàries per a la Comissió de Seguiment de l'Agenda 21, per fer una ciutat més sostenible aquest any.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, destaca les accions principials de la Comissió.

Eduard Pomar

Hem prioritzat diferents accions de diversos àmbits, algunes fan referència a temes de mobilitat, a temes enèrgetic o a temes de residus.


Altres accions prioritàries per aquest any són, per aquest ordre, incorporar criteris de respecte al medi ambient a les condicions que regulen les relacions de les empreses i l'Ajuntament, ampliar el carril bici i habilitar punts d'aparcament de bicicletes.

En aquest sentit, la comissió insta tots els agents implicats en les accions prioritzades a fer els esforços necessaris per acomplir els objectius.

Escoltem Pomar.

Eduard Pomar

Cal implicar les àrees de l'Ajuntament com Mobilitat, Serveis Urbans i Territori per fer efectives les diferents accions.


La Comissió fa el seguiment, la valoració i les propostes de continuïtat de l'Agenda 21.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.