Els treballadors de Hewlett-Packard van a treballar en bicicleta per un dia


  • Comparteix:

Els treballadors de l'empresa Hewlett-Packard, amb seu a Sant Cugat, celebren aquest dijous el Dia de la Bicicleta a la Feina. L'objectiu de la iniciativa és fomentar la mobilitat sostenible i reivindicar que es millori l'accés dels vianants i dels ciclistes al polígon Can Sant Joan, on està ubicada la companyia.

Més de 50 treballadors de l'empresa Hewlett-Packard participen avui al 'Bike to Work Day'. La iniciativa, promoguda per un grup de treballadors que cada dia van a la feina amb bicicleta, consta de nou rutes que surten des de diversos punts de la zona i arriben fins al polígon Can Sant Joan. Els participants sortiran de Terrassa, Sabadell, Sant Quirze, Rubí, Valldoreix, Barcelona i Sant Cugat i està previst que arribin a la seu de la companyia a les nou del matí.

Un dels treballadors que ha fomentat el projecte, Martí Rius, explica quin és l'objectiu del 'Bike to Work Day'.

Martí Rius

La idea és que la gent conegui la ruta i puguin venir a la feina cada dia amb bicicleta.


El polígon Can Sant Joan és la seu de diverses empreses i centres educatius. Tot i així, els treballadors de Hewlett-Packard es queixen que els accessos actuals estan pensats exclusivament per a l'automòbil. Això els obliga a anar a treballar amb vehicle privat i contribueix a la congestió i a la contaminació de la zona.

Els usuaris que fan servir l'autobús que circula pel polígon també lamenten que aquest no cobreixi la majoria dels itineraris. Actualment hi ha en marxa un estudi de mobilitat de la zona. De moment, els treballadors ja han exigit als ajuntaments de Sant Cugat i Rubí i al Ministeri de Foment que garanteixin l'accés als vianants i als ciclistes al polígon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.