Sant Cugat fa una prova pilot amb jardineres flexibles de cautxú reciclat


  • Comparteix:

L'escola bressol Cavall Fort participa en una prova pilot, pionera a Catalunya, amb jardineres de cautxú reciclat. Les jardineres són més segures pels menuts, perquè són molt més lleugeres i flexibles que les habituals.

En total s'han instal·lat quatre jardineres, que es van desenvolupar en el projecte Ecodisseny d'Elements Urbans. L'empresa Zicla, que col·labora amb l'Ajuntament en la prova pilot, les fabrica completament amb cautxú reciclat de pneumàtics vells, i això les fa més segures i sostenibles.

La prova pilot durarà aproximadament dos mesos, temps suficient per determinar si es poden utilitzar a altres zones de la ciutat. Tot i així, el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, assegura que aquest model no s'instal·larà a tota la ciutat:

Eduard Pomar

Tampoc s'ha de dir que aquestes jardineres es posaran a tot arreu perquè d'estètica són més maques les que utilitzem habitualment.


Les jardineres de cautxú serien especialment recomanables pels carrers estrets i els que registrin un trànsit important de nens, perquè no tenen cantells i són més flexibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.