Es repartiran un miler d'airejadors més per reduir el consum d'aigua a les llars


  • Comparteix:

L'Oficina 21 distribuirà 1.000 airejadors més de forma gratuïta per estalviar aigua en el consum diari. En la campanya inicial es van esgotar les existències del primer miler d'airejadors en dos mesos. Amb mesures com aquesta, el consistori vol minimitzar la despesa mitjana de les llars santcugatenques, que supera en un 50% el consum mitjà a l'àrea metropolitana.

El consum mitjà d'un santcugatenc és de 206 litres al dia, mentre que la mitjana de l'àrea metropolitana és d'uns 140 litres al dia per habitant. L'aigua d'una aixeta pot rajar entre 10 i 16 litres per minut. Tot i això, si s'hi apliquen airejadors o reductors de cabal, es pot arribar a reduir fins al 50% del consum d'aigua.

El repartiment d'airejadors forma part de les accions del Pla d'Acció de l'Agenda 21 Local, que fa referència a l'optimització de l'aigua. Tothom que s'adreci a l'oficina pot obtenir un joc de dos airejadors, un per l'aixeta de la cuina i una altra per a l'aixeta del lavabo, juntament amb un reductor de cabal per a la dutxa.

L'horari de l'Oficina 21, que està situada a la planta baixa de l'ajuntament, és de dimarts a dijous de deu del matí a dues del migdia i dimecres de cinc de la tarda a vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.