S'anul·la el Congrés Nacional de Medi Ambient previst a Sant Cugat a la tardor


Temes relacionats

Puigdomènech debat al CONAMA sobre sectors d'oportunitat en temps de crisi (30/nov/12)

Paraira exposa el model santcugatenc de 'smart city' al CONAMA (29/nov/12)

Sant Cugat organitzarà el Congrés Nacional de Medi Ambient 2013 (22/nov/12)

L'Ajuntament presenta 22 projectes en la constitució del Consell de Ciutat (31/oct/12)


  • Comparteix:

Cartell de la darrera edició del Conama local / Font: Conama.org

Cartell de la darrera edició del Conama local / Font: Conama.org

El Congrés Nacional de Medi Ambient (Conama), que s'havia de celebrar a la nostra ciutat a la tardor, s'ha anul·lat per manca de finançament privat. El consistori ha decidit suspendre l'edició local de l'Encontre de Pobles i Ciutats per la Sostenibilitat perquè en l'actual context econòmic és 'impensable' que una administració pública es faci càrrec de totes les despeses.

Aquest congrés, que organitza la Fundació Conama, se celebra de manera bianual a Madrid i els altres anys a una ciutat convidada. Aquest any era el torn de Sant Cugat.

El regidor de Polítiques Ambientals, Joan Puigdomènech, ha afirmat que amb les condicions econòmiques actuals no és de rebut que una administració pública faci front en solitari a totes les despeses que significa una activitat d'aquestes característiques. Puigdomènech ha afegit que no es justificava augmentar la pressió sobre el pressupost i que anés en detriment d'altres partides.

Joan Puigdomènech

Nosaltres vam creure que donar pressió al pressupost municipal amb una quantitat més alta de la prevista, no es justificava. Per això hem desistit d'organitzar aquest congrés.


Amb tot, el consistori ha destacat el treball rigorós de la Fundació Conama en la recerca de patrocinis i empreses col·laboradores, tot i no haver aconseguit els objectius preestablerts. Puigdomènech no ha descartat intentar organitzar aquest congrés en un futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.