Sant Cugat tindrà un refugi per animals abandonats abans del 2007


  • Comparteix:

La plaça d'Octavià ha acollit un estand de gossos abandonats

La plaça d'Octavià ha acollit un estand de gossos abandonats

L'Ajuntament està buscant uns terrenys on ubicar un refugi municipal per a animals abandonats. La intenció de l'Àrea de Medi Ambient és començar a construir l'equipament l'any vinent, amb l'objectiu d'anticipar-se a la normativa que prohibirà, a partir del 2007, el sacrifici d'animals abandonats a la via pública.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha avançat que l'Ajuntament ja té un espai localitzat on podria ubicar-se el futur refugi, però ara els tècnics estan estudiant si els terrenys reuneixen les condicions necessàries per aquest equipament. La intenció de l'Àrea de Medi Ambient és que el refugi comenci a construir-se l'any vinent i que estigui acabat abans del 2007, quan la llei prohibirà el sacrifici d'animals abandonats, que hauran de romandre als centres d'acollida fins que siguin adoptats. Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Estem buscant l'espai més adient i l'any vinent es podria començar a construir. Volem anticipar-nos al 2007, quan estaran prohibits els sacrificis.


Pomar ha fet aquest anunci durant la seva visita a l'estand d'adopció de gossos abandonats, que l'Ajuntament ha instal·lat aquest cap de setmana, per segona vegada, a la plaça d'Octavià. Centenars de persones s'hi ha acostat per demanar informació sobre el procediment d'acollida d'animals abandonats, i s'han formalitzat 6 adopcions. El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha fet una valoració positiva d'aquesta iniciativa, i ha anunciat que la intenció és repetir-la cada sis mesos.

Eduard Pomar

Més que la quantitat d'adopcions, hem aconseguit que molta gent s'apropi i conegui que es pot adoptar un animal i donar-li una segona vida.


Una de les sis adopcions que s'han formalitzat, curiosament, correspon al propietari d'un gos que l'havia perdut i que ara l'ha pogut recuperar i legalitzar, segons les ordenances municipals de tinença d'animals de companyia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.