A partir de demà es pot demanar el número pel sorteig de les places de les Activitats d'Estiu


  • Comparteix:

Hi ha 3.200 places per fer activitats entre els mesos de juny i setembre.

Hi ha 3.200 places per fer activitats entre els mesos de juny i setembre.

Demà dijous comença el període per recollir els números del sorteig que determinarà l'ordre de les matriculacions a les Activitats Municipals d'Estiu 2004. Davant la bona rebuda d'aquestes activitats en edicions anteriors, l'Ajuntament ha decidit implantar per primer cop aquest mecanisme per adjudicar l'ordre d'elecció de les 3.200 places que s'oferten enguany.

Des de demà i fins el proper 19 de maig, tots aquells que vulguin inscriure's a les Activitats Municipals d'Estiu 2004 hauran de passar per les dependències de l'OMET i els casals de districte per demanar un número que els permetrà participar al sorteig que determinarà l'ordre de les matriculacions. Aquest nou sistema, que ja s'havia utilitzat per les inscripcions als cursets de natació de la piscina municipal, facilitarà, en paraules del regidor d'Esports, Xavier Cortés, el procediment de matriculació.

Xavier Cortés

Calia endreçar el procediment d'inscripció. Des del dia 13 es poden passar a buscar els números per l'OMET i els districtes, i el sorteig es farà el 20 de maig.


El sorteig de l'ordre de matriculacions per a les activitats d'estiu respon a la creixent demanda de places per aquesta iniciativa, que en molts casos supera l'oferta de places, unes 3.200 aquest any. Xavier Cortés.

Xavier Cortés

Respon a l'interès i l'elevada demanda per part dels ciutadans. Les activitats tenen una bona acceptació.


El sorteig públic es farà a la Casa de Cultura el proper 20 de maig, a les 9 del matí. Un dia després, el 21, es podrà consultar l'ordre de matriculació a la web municipal, al 010, a l'OMET i als centres cívics dels districtes, a més de la Casa de Cultura.

Recordem que entre les activitats d'estiu d'enguany hi ha un campus de psicomotricitat per als més petits, una nova edició de les Escoles Esportives, uns casals d'hípica i una escola de pàdel, entre d'altres. Les activitats estan obertes a nens i nenes d'entre 3 i 14 anys, i se celebren entre el 20 de juny i el 14 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.