Ja han començat les matriculacions als centres de primària públics i concertats de Sant Cugat


  • Comparteix:

Tots els nens i nenes entre P3 i sisè tenen una plaça garantida a la xarxa pública pel curs vinent

Tots els nens i nenes entre P3 i sisè tenen una plaça garantida a la xarxa pública pel curs vinent

Fins aquest divendres es poden formalitzar les matriculacions pel curs vinent als centres de primària públics i concertats de la ciutat. Tota la població escolar entre P-3 i sisè té garantida una plaça a la xarxa pública, tot i que en alguns casos no s'ha pogut atendre la petició de centre escollit en primera opció. L'oferta de places pel curs vinent augmentarà, amb l'entrada en funcionament de la novena i la desena escola, situades a Can Mates i Vullpalleres.

Les 10 escoles públiques de primària que funcionaran el curs vinent, sumades a l'oferta dels centres privats concertats, garantiran que el curs vinent tota la població escolar compresa entre els cursos de P3 i sisè tingui garantida una plaça a la xarxa pública. Ho explica la directora del CEIP Sant Cugat, Núria Garcia.

Núria Garcia

Tothom té garantida una plaça a una escola pública o concertada. El que no es pot garantir sempre és el centre escollit en primera opció.


Fins aquest divendres, els centres de primària de la ciutat acolliran el procés de matriculació, que servirà per confirmar que les places adjudicades durant la preinscripció s'atorguen definitivament. Si algú no formalitza la matriculació, la seva plaça queda vacant i s'obre el procés per atorgar-la a un altre alumne. Núria Garcia.

Núria Garcia

S'ha de formalitzar la matrícula per confirmar la plaça adjudicada durant la preinscripció.


Les matriculacions per a la novena i desena escola, que entraran en funcionament el curs vinent a Can Mates i Vullpalleres, s'han de fer al CEIP Sant Cugat, situat a l'edifici de Nova Aula al carrer Valldoreix. Les adjudicacions de les places s'han fet en funció d'una baremació, on s'han tingut en compte aspectes com la presència de germans a la mateixa escola o la proximitat amb el centre educatiu. En cas d'empat a punts, les places s'atorguen per sorteig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.