El tennis taula serà un dels atractius de l'espai Esport al Carrer de la Festa Major


  • Comparteix:

Un conveni entre l'Ajuntament, la Diputació i la Fundació Caixa Sabadell potenciarà aquest esport a les escoles

Un conveni entre l'Ajuntament, la Diputació i la Fundació Caixa Sabadell potenciarà aquest esport a les escoles

L'espai d'esport al carrer de la Festa Major incorporarà, enguany, una zona dedicada al tennis taula amb una cinquantena de taules de petit format per als infants. Aquesta activitat, que ha estat possible gràcies a un conveni entre l'Ajuntament, la Diputació de Barcelona i la Fundació Caixa Sabadell, s'inscriu dins un programa municipal per fomentar aquest esport a les escoles.

Futbol, bàsquet, handbol... i tennis taula. L'espai d'Esport al Carrer de la Festa Major, ubicat als Jardins de Coll Favà, completa enguany la seva oferta poliesportiva amb la possibilitat de practicar també el tennis taula en modalitat 1 contra 1.

Així ho ha anunciat l'Ajuntament, que ha signat un conveni amb la Diputació i la Fundació Caixa Sabadell per potenciar el tennis taula entre els escolars santcugatencs. Els primers resultats d'aquest programa es veuran a partir del 26 de maig, quan tothom que s'acosti als Jardins de Coll Favà podrà gaudir d'una cinquantena de taules de ping-pong per provar, potser per primer cop, un esport que a la nostra ciutat compta amb força afició. Ho explica el regidor d'Esports, Xavier Cortés.

Xavier Cortés

El conveni té com a objectiu la difusió del tennis taula a les escoles. El presentarem durant la Festa Major, amb la instal·lació d'unes 50 mini-taules.


Després de la Festa Major, la cinquantena de taules es distribuiran per les escoles de la ciutat per tal de posar en marxa el programa de foment del tennis taula entre els escolars. Xavier Cortés.

Xavier Cortés

Després de la festa l'Ajuntament repartirà les taules per les escoles per iniciar el programa, amb la col·laboració de la UESC.


La secció de tennis taula de la UESC proporcionarà els monitors per ensenyar als més petits les tècniques d'aquesta modalitat esportiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.