Es retarda l'arribada del bus a Can Barata pels canvis en el sistema de transport urbà de Rubí


  • Comparteix:

Els veïns reiteren que l'autobús és una necessitat urgent pel barri

Els veïns reiteren que l'autobús és una necessitat urgent pel barri

L'equip de govern responsabilitza l'Ajuntament de Rubí de l'estancament de les negociacions per fer arribar una línia d'autobús del municipi veí al barri santcugatenc de Can Barata. En resposta a les demandes de l'associació de veïns, que ha lamentat la lentitud del procés, el tinent d'alcalde de Serveis Territorials ha explicat que el consistori rubinenc s'està replantejant globalment el seu sistema de transport urbà, i això fa que hagi paral·litzat el projecte de fer arribar una línia a Can Barata.

L'associació de veïns de Can Barata - La Font Xica ha tornat a demanar que l'Ajuntament faci arribar una línia d'autobús al barri -situat entre Rubí i Sant Quirze- per mantenir-lo connectat amb el centre de Sant Cugat.

El veïns han subratllat que, dos mesos després d'aprovar-se una moció al ple sobre aquesta qüestió, les negociacions amb el consistori rubinenc encara no han donat resultats. La portaveu de l'associació de veïns de Can Barata, Isabel Sánchez, reitera que l'autobús és una necessitat prioritària pel barri.

Isabel Sánchez

A Cab Barata hi ha cada cop gent més gran i gent que no té cotxe. L'autobús és una necessitat, per això vam fer la petició.


Des de l'equip de govern, el tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, ha explicat que la pilota està, ara, a la teulada de l'Ajuntament de Rubí, que s'està replantejant globalment el seu sistema de transport públic. Recasens assegura que mentre el consistori rubinenc no decideixi com planificarà les línies d'autobús, la negociació entre els dos municipis per fer arribar una línia a Can Barata estarà paral·litzada.

Joan Recasens

L'Ajuntament de Rubí s'està replantejant el sistema de transport urbà municipal. Mentre no ho faci, no podrem tenir la línia de Can Barata.


Recordem que al ple del mes de maig es va acordar continuar les negociacions amb l'Ajuntament de Rubí per tal que la Línia 1 d'autobús del municipi veí arribés fins a Can Barata. A més, la moció obligava l'equip de govern a consensuar amb l'associació de veïns del barri la freqüència de pas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.