L'alcalde reconeix que les obres de la plaça d'en Coll han estat 'problemàtiques', però defensa el resultat final


  • Comparteix:

Recoder nega que la plaça sigui un 'nyap' i diu que els veïns estan satisfets

Recoder nega que la plaça sigui un 'nyap' i diu que els veïns estan satisfets

L'alcalde, Lluís Recoder, ha defensat les obres d'arranjament de la plaça d'en Coll, que han consistit en la substitució d'algunes de les lloses malmeses per paviment asfàltic en el tram per on continuen circulant els vehicles de serveis. Recoder ha admès que la vianantització de la plaça ha estat problemàtica, però s'ha mostrat satisfet pel resultat final, i ha assegurat que la major part del cost dels arranjaments ha anat a càrrec de la concessionària. L'alcalde ha contestat així les crítiques d'ICV, que havia qualificat de 'nyap electoralista' les obres de la plaça d'en Coll.

Lluís Recoder considera que la nova plaça d'en Coll no només no és un 'nyap', sinó que satisfà plenament els veïns de la zona. L'alcalde ha reconegut que les obres i els successius arranjaments de lloses malmeses han provocat problemes, però ha afegit que les deficiències ja s'han corregit. A més, Recoder ha subratllat que la major part del cost de les reparacions va a càrrec de l'empresa concessionària de les obres.

Lluís Recoder

Hi ha hagut problemes provocats pel pas de l'autobús, però tot això s'hga anat arranjant, generalment a càrrec de la concessionària i sense cost per l'Ajuntament.


L'alcalde ha reiterat que el principal problema de la plaça, provocat pel pas de l'autobús, es corregirà definitivament un cop s'enderroqui l'edifici de l'antic escorxador. Mentrestant, el recorregut del bus s'ha desviat provisionalment, tot i que per laplaça continuen circulant els vehicles de serveis.

En resposta a les demandes d'ICV, que exigien un aclariment sobre qui haurà d'assumir el cost de les obres d'arranjament, Lluís Recoder ha insistit en què la majoria de reparacions van a càrrec de la concessionària. La brigada municipal, segons l'alcalde, només ha efectuat actuacions de manteniment, que eren necessàries per garantir la seguretat dels veïns de la zona.

Lluís Recoder

La brigada va fer actuacions puntuals de manteniment davant d'una situació de risc per les persones i els vehicles. Jo mateix ho vaig demanar.


Recoder ha explicat que la pavimentació d'una part de la plaça d'en Coll pel pas de vehicles de serveis implica una modificació del projecte inicial, però ha afegit que l'objectiu és adequar-se als problemes i oferir la millor solució pels veïns del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.