La comissió mixta que ha de pacificar el trànsit del carrer Enllaç i adjacents començarà a treballar aquest dimarts


  • Comparteix:

L'objectiu és buscar solucions per reduir l'excés de velocitat i millorar la mobilitat

L'objectiu és buscar solucions per reduir l'excés de velocitat i millorar la mobilitat

Ja s'ha creat la comissió mixta integrada per veïns i representants de l'Ajuntament que ha d'intentar pacificar, amb les propostes del veïns, el trànsit dels carrers Enllaç, Olabarria i adjacents. Els veïns de la zona s'han mostrat molt satisfets pel fet que en el procés de decisió es tingui en compte la seva opinió.

Vuit veïns i dos representants de l'Ajuntament es reuniran dimarts de la setmana que ve per consensuar les propostes de mobilitat fetes pels veïns del carrer Enllaç, passeig Olabarria i adjacents. L'experiència, que és el primer cop que es porta a terme per temes de mobilitat, pretén que els veïns puguin dir la seva en els temes que més els afecten. Així ho explica Mercè Conesa, tinent d'alcalde de Territori.

Mercè Conesa

L'objectiu de la reunió era que sortís un grup de treball de deu persones que haurà de valorar les prioritzacions dels veíns i presentar les propostes a curt, mitjà i llarg termini


Els veïns veuen amb molt bons ulls la possibilitat que l'Ajuntament compti amb ells per prendre decisions d'aquest tipus. Erik Herbolzheimer, representant dels veïns, explica els criteris que la comissió seguirà per decidir les millors solucions per pacificar el trànsit.

Erik Herbolzheimer

Aconseguir la màxima seguretat, la reducció de velocitat , de sorolls acústics i facilitar el moviment del vianant. La circulació ha de ser fluida però no a més de 40 quilòmetres per hora.


Aquest procés de participació veïnal és pilot, i per això, des de l'àrea de Territori no es descarta que si funciona bé, s'estengui a altres sectors del municipi que també pateixen problemes d'excés de velocitat i de mobilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.