Ja està en marxa el nou escorxador municipal, després de mesos de retards en les obres


  • Comparteix:

L'enderroc de les instal·lacions de l'avinguda Ragull permetrà obrir el Torrent de Ferrussons

L'enderroc de les instal·lacions de l'avinguda Ragull permetrà obrir el Torrent de Ferrussons

El nou escorxador municipal ja ha començat a funcionar al seu emplaçament a la carretera de Rubí a Molins de Rei. El trasllat definitiu permetrà enderrocar, a principis de l'any vinent, les velles instal·lacions situades a l'avinguda Ragull i obrir el Torrent del Xandri, que permetrà desviar el recorregut de l'autobús i deixar la plaça d'en Coll pel pas exclusiu de vianants.

El nou escorxador municipal funciona des del passat 7 de desembre, tot i que per qüestions d'agenda la inauguració pública no tindrà lloc fins el mes de gener. Després de mesos de retards en les obres, realitzades per un operador privat, les instal·lacions estan ja en marxa, i consten de dues naus. La primera, de dues plantes, serà utilitzada com a estable, mentre que la segona acollirà els serveis, les oficines, els vestidors i les cambres frigorífiques.

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha felicitat per la finalització dels treballs, que permetran enderrocar l'antic escorxador de l'avinguda Ragull, que provocava problemes de males olors i col·lapses de trànsit. L'alcalde ha recordat que, un cop les velles instal·lacions vagin a terra, es podrà obrir el vial del Torrent del Xandri, la qual cosa obrirà un nou espai al barri.

Lluís Recoder

L'escorxador funciona des del 7 de desembre. Ja està preparat l'enderroc del vell, que ens permetrà obrir el Torrent del Xandri i fer que tota aquella àrea respiri.


Amb això, es podrà desviar el recorregut de l'autobús que ara passa per la plaça d'en Coll i recuperar les freqüències en les línies urbanes.

L'enderroc de l'antic escorxador, de l'avinguda Ragull, es farà després de les festes de Nadal, i estarà finançat per tres empreses de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.