Comencen les obres d'arranjament del carrer Martorell 'per rentar-li la cara'


  • Comparteix:

El projecte durarà dos mesos i permetrà ampliar les voreres i incrementar els punts de llum

El projecte durarà dos mesos i permetrà ampliar les voreres i incrementar els punts de llum

El carrer Martorell estarà des d'avui i durant els propers dos mesos en obres, amb l'objectiu de millorar aquesta via i integrar-la millor dins tot l'entorn remodelat de l'eix de vianants. En aquest sentit, s'ampliaran les voreres, es millorarà l'enllumenat i es posarà asfalt fonoreductor, entre d'altres mesures.

El projecte d'arranjament del carrer Martorell afecta un total de 1.300 metres lineals de vorera i té l'objectiu de 'rentar la cara' a aquesta via i millorar així la qualitat de vida dels seus veïns.

Amb aquesta voluntat, s'ampliaran les voreres, que passaran a tenir 2,4 metres d'amplada, es canviaran i s'incrementaran els punts de llum, reduint així la sensació d'inseguretat que havien denunciat alguns veïns, i es repavimentarà el carrer amb asfalt fonoreductor. Així ho ha explicat la regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira.

Joan Recasens

S'augmenten molt les voreres, o sigui que serà un carrer on s'hi podrà passejar amb comoditat. També s'incrementa la llum i per tant, la sensació que d'inseguretat que hi pugui haver en algun moment, la suprimim.


El projecte preveu també eliminar les barreres arquitectòniques, millorar l'arbrat existent i mantenir totes les places d'aparcament, en línia i al costat dret, en el sentit de circulació. També està previst mantenir els contenidors actuals en l'emplaçament que ja tenen, a excepció dels que estan tocant a la plaça Doctor Galtés, que es retiraran un cop entrin en funcionament els contenidors d'aquesta plaça.

Totes aquestes mesures ja han estat explicades als veïns i comerciants del carrer, i des de l'Ajuntament s'assegura que, tot i que el carrer quedarà tallat al trànsit, s'intentaran reduir al màxim les molèsties, garantint en tot moment l'accés a les cases, els aparcaments i els comerços.

El projecte d'arranjament del carrer Martorell s'allargarà durant els propers 2 mesos. El cost total de l'obra és de 141.000 i els treballs aniran a càrrec de l'empresa Cadémpolis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.