Narcís Clavell diu que ERC es va 'equivocar' en donar suport a la campanya per integrar Sant Cugat dins la zona 1


  • Comparteix:

El vocal de l'EMD i vicepresident d'ERC creu que la proposta és demagògica i inconsistent

El vocal de l'EMD i vicepresident d'ERC creu que la proposta és demagògica i inconsistent

El vicepresident de la secció local d'ERC i vocal a l'EMD, Narcís Clavell, s'ha desmarcat de la posició del grup municipal republicà i ha criticat la decisió de demanar que les estacions de Sant Cugat s'integrin dins la primera corona del transport metropolità. En la votació d'una moció a la Junta de Veïns de Valldoreix, Clavell ha afirmat que ERC es va 'equivocar' en donar suport a la campanya de CiU i ha afegit que la proposta és demagògica i inconsistent.

CiU ha presentat a la Junta de Veïns de Valldoreix, com ja va fer en l'últim ple municipal, una moció demanant la inclusió de les estacions dels FGC de Sant Cugat a la 'zona 1' de Transports. La proposta ha estat rebutjada amb els vots en contra de tots els membres del govern de l'EMD, inclòs el vocal republicà Narcís Clavell, que s'ha desmarcat de la posició dels representants del seu partit a l'Ajuntament.

Clavell ha afirmat públicament que ERC es va equivocar quan, al ple municipal, va donar suport a la campanya de CiU, que ha qualificat de demagògica i inconsistent. L'escoltem.

Narcís Clavell

Votaré en contra de la moció, perquè crec que els meus companys d'ERC a Sant Cugat es van equivocar. La proposta és inconsistent, ERC hi hauria d'haver votat en contra perquè no té cap explicació.


El vicepresident d'ERC a Sant Cugat i vocal de Medi Ambient a l'EMD ha recriminat a la federació nacionalista que presentin aquesta proposta quan ja han deixat de governar a la Generalitat i ha advertit que pot tenir efectes contraproduents, per exemple per als estudiants de la UAB, que haurien de pagar un bitllet de dues zones per anar a estudiar.

De la seva banda, CiU i PP han defensat la moció, argumentant que implicaria fer un pas endavant en el procés d'integració tarifària que va començar l'any 2001 al si de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.