Comença la temporada d'estiu a les piscines municipals de Sant Cugat i la Floresta


  • Comparteix:

Aquest dissabte ha començat la temporada d'estiu a les piscines municipals. Els complexos aquàtics del Parc Central i la Cooperativa d'Aigües de La Floresta obriran les seves portes fins al 4 de setembre, mentre que les instal·lacions de la Rambla de Celler oferiran cursos de natació durant el juliol. La piscina de Valldoreix, de la seva banda, va obrir les seves portes el dia 20 de juny.

La piscina del Parc Central ha obert les seves portes aquest dissabte i fins el 4 de setembre. L'horari serà de dos quarts d'onze a dos quarts de vuit. El complex oferirà els serveis de bany lliure i de bar-restaurant.

La piscina de La Floresta també s'ha obert al públic aquest dissabte. El recinte oferirà zones de bany lliure, cursets de natació i classes d'aquagym. El final de la temporada estiuenca serà el 4 de setembre. L'horari d'obertura de la piscina serà d'onze del matí a vuit del vespre.

La piscina de la Rambla de Celler, de la seva banda, acollirà cursets de natació per nadons, nens i adults durant el juliol. El procés d'inscripció al cursos ha finalitzat recentment, després que se sortegessin les places entre els sol·licitants.

L'inici de la temporada d'estiu de les piscines del Parc Central, La Floresta i la Rambla del Celler s'afegeix a l'oferta de les instal·lacions de Valldoreix, on la piscina va començar el període d'estiu el passat 20 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.