L'Ajuntament sol·licita una subvenció de la Llei de Barris per consolidar la urbanització de les Planes


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha sol·licitat a la Generalitat un ajut econòmic per finançar el projecte d'urbanització de les Planes. La sol·licitud s'emmarca dins la convocatòria de subvencions que fa la conselleria de Política Territorial i Obres Públiques per a la millora de barris o àrees urbanes que requereixen una atenció especial.

La Junta de Govern Local ha acordat presentar una sol·licitud de subvenció perquè Les Planes pugui acollir-se dins el programa de la Llei de Barris de la Generalitat. Concretament, la petició s'ha fet pel projecte d'urbanització d'aquest districte.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que en anys anteriors l'Ajuntament havia optat per no demanar aquesta ajuda atès que des del govern català havien remarcat molt la importància d'aspectes com l'elevada densitat de població o l'increment fort del número d'habitants.

Aquest any però, i malgrat no complir tots els requisits que planteja la convocatòria, l'equip de govern ha considerat que altres aspectes es compleixen en escreix com perquè la demanda sigui tinguda en compte. Escoltem Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Aquest any hem decidit sotmetre la subvenció perquè pensem que no només es compleixi aquest criteri però si altres són aspectes que poden fer pesar balança i que obtinguem subvenció per llei de barris


La titular de Territori ha afegit que la petició de subvenció ja s'ha fet arribar, aquest mateix dimarts, al sotsdirector d'Arquitectura i Habitatge del govern català, i que ara caldrà avaluar la proposta i veure els punts que obté, en funció dels barems establerts.

Mercè Conesa

La Llei de barris va per punts i en funció de la quantitat de requisits que es pugui complir s'aniran sumant punts i haurem de veure. Però vam insistir que acollissin subvenció i miressin especificitat de les Planes i confiem que així ho faran


Pel que fa a la proposta plantejada pel PSC perquè Sant Cugat estudiés amb Barcelona la possibilitat de demanar conjuntament la inclusió de Les Planes en aquest programa, Conesa ha recordat que el projecte presentat és el d'urbanització, que abasta només el terme municipal de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.