Jesús Peribáñez assumeix la presidència de l'AV de Coll Favà amb reptes com la mobilitat i els nous equipaments


  • Comparteix:

Jesús Peribáñez és el nou president de l'Associació de Veïns de Coll Favà després que l'assemblea extraordinària de dijous passat acordés nomenar una nova junta i demanés al fins ara vicepresident que l'encapçalés. Peribáñez presideix una junta molt renovada i que té sobre la taula temes com el trànsit de la Ronda Nord, la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra o el futur de l'àrea d'equipaments que hi ha a la zona del pont de Can Vernet.

L'Associació de Veïns de Coll Favà ha nomenat Jesús Peribáñez com a nou president de l'entitat veïnal. El fins ara vicepresident assumeix el càrrec a petició dels seus veïns per l'experiència que acumula després d'haver format part de l'associació des de la seva fundació, el 1998.

Peribáñez ja ha aclarit, però, que no pensa mantenir-se a la presidència més enllà d'un any, perquè vol donar pas a noves persones.

Jesús Peribáñez

He estat vicepresident fins ara m'han demanat que segueixi com a president per la relació he tingut amb l'Ajuntament i altres administracions. Ho faré i després deixaré pas.


La nova junta està formada principalment per veïns de la zona nord del barri, ja que els reptes més immediats afecten sobretot a aquesta zona. Entre els assumptes que hi ha sobre la taula, destaquen el soroll que generarà la Ronda Nord un cop entrin en ple funcionament els dos carrils per sentit de la marxa, la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra o la ubicació de la delegació local d'Hisenda.

Un altre repte, potser el més important segons Peribáñez, és el futur de la zona d'equipaments que hi ha entre el Pont de Can Vernet i l'Avinguda de Vulpalleres.

Jesús Peribáñez

Hi ha un repte molt important que és els 9.000 metres quadrats del Pont de Can Vernet que sembla que són zona verda però que són d'equipaments i hem de decidir que volem fer.


Un altre dels reptes més immediats és intentar sobrepassar el sostre de 250 socis que formen part actualment de l'Associació de Veïns de Coll Favà. Peribáñez considera que s'hauria d'incrementar el nombre de veïns de l'entitat per poder anar renovant la junta amb més facilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.