Comença la construcció d'una nova rotonda a la Rambla del Celler


  • Comparteix:

Aquesta setmana s'ha començat la construcció d'una nova rotonda a la cruïlla entre Francesc Macià i la Rambla del Celler. Aquestes obres formen part de les actuacions prèvies per poder engegar, a partir del setembre, la remodelació integral de la Rambla del Celler.

La nova rotonda permetrà que els vehicles que baixin de la zona de Coll Favà i del Monestir puguin agafar el carrer Puig i Cadafalch en direcció Torreblanca sense passar per la rotonda del Mercadona. Segons la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, això també contribuirà a descongestionar els carrers Cèsar Martinell i Rambla del Celler.

Mercè Conesa

Abans d'iniciar l'obra cal fer una desviació a la Rambla del Celler. Baixant per Francesc Macià s'ha de poder continuar recte i evitar la rotonda del Mercadona.


Les obres s'han inicat durant aquest mes d'agost per aprofitar que el transit de vehicles és més baix durant les vacances,



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.