L'Ajuntament elabora un cens d'alarmes amb sistema acústic exterior


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha enviat una carta informativa als ciutadans que tenen una alarma amb sistema acústic exterior per elaborar un cens. L'objectiu principal és que la Policia Local tingui una llista amb les dades dels ciutadanas i els seus telèfons per millorar el contacte en el cas que es produeixi alguna incidència.

Els propietaris d'alarma amb sistema acústic exterior hauran de registrar un formulari, que s'adjunta a la carta, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o qualsevol de les oficines municipals. D'aquesta manera, en cas de produir-se alguna incidència quan els propietaris no estiguin presents als seus domicilis, la Policia Local podrà avisar-los directament i s'aconseguirà desconnectar l'alarma el més ràpidament possible.

Aquesta iniciativa també es proposa disminuir les molèsties acústiques que aquestes alarmes causen als veïns de la zona. Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

El que necessitem és tenir les dades d'aquestes persones per poder avisar els responsables perquè apiguin l'alarme d'immediat.


La carta que s'ha enviat als santcugatencs, recorda que la vigent Ordenança Municipal de Convivència Ciutadana Reguladora dels Usos de les Vies i dels Espais Públics diu que els propietaris d'aquest tipus d'alarmes han de posar en coneixement de la Policia Local el seu domicili i telèfon per l'elaboració d'un cens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.