Els llums de Nadal ja il·luminen la ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

350.000 microbombetes de baix consum il·luminen els carrers de Sant Cugat en motiu de les festes de Nadal. A l'acte oficial d'encesa, l'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat l'estalvi energètic que comporta haver retardat la il·luminació dels carrers fins a només tres setmanes abans de Nadal.

La plaça d'Octavià ha acollit aquest dimarts l'acte simbòlic d'encesa dels llums de Nadal a la nostra ciutat. 350.000 microbombetes de baix consum il·luminaran els carrers i les places santcugatenques entre les sis de la tarda i les onze de la nit, excepte els festius assenyalats, quan l'horari s'ampliarà fins les 2 de la matinada.

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha felicitat de l'estalvi energètic que ha fet l'Ajuntament aquest any.

Lluís Recoder

Hi ha ciutats que ja bastants dies que han obert els llums de Nadal. Nosaltres no ho hem fet fins avui perquè les festes són quan són i, a més, així hem estalviat 7.648 kg. de CO2 a l'atmosfera.


L'acte d'encesa dels llums ha aplegat un centenar de persones i ha comptat amb l'actuació del grup Jumbo Jazz Band, una xocolatada i una actuació infantil.

Els nens que s'hi han apropat, de la mà dels seus pares, expliquen en què ha consistit l'acte.

Nens santcugatencs

Hem vingut a mirar com encenien els llums i a escoltar una miqueta de música.


Enguany, l'Ajuntament ha arribat a un acord amb la Federació de Comerciants de Sant Cugat per instal·lar decoració nadalenca en alguns carrers que no en tenien, com els carrers Sabadell i Martorell, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.