L'Ajuntament dóna subvencions per rehabilitar façanes d'edificis amb més de 15 anys d'antiguitat


  • Comparteix:

La majoria d'edificis antics es troben al centre històric, en vies com el carrer Major

La majoria d'edificis antics es troben al centre històric, en vies com el carrer Major

L'Ajuntament ofereix subvencions per a la rehabilitació de façanes i mitgeres del casc antic. Amb aquesta actuació, que s'inclou dins el Pla del Centre, el consistori vol embellir el centre històric donant ajudes màximes de 1.200 euros per façana.

Els ciutadans que vulguin optar a una ajuda per rehabilitar la seva façana han de viure en un edifici que tingui més de 15 anys i triar colors que estiguin inclosos a la Carta de Colors de Sant Cugat. Aquesta carta cromàtica ha estat elaborada per Pintures Procolor, empresa que farà un 10% de descompte en l'adquisició de les seves pintures.

Però les ajudes més importants, són les de l'Ajuntament, que subvencionarà el 20% del cost total
de les obres, sempre i quan l'import total no superi els 1.200 euros per façana. El tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, ha comentat la necessitat d'engegar aquest procés d'embelliment:

Jan Carbó

Volem incentivar els veïns a fer una ciutat més bonica


Els interessats hauran de presentar una instància al registre de l'Ajuntament, per poder sol·licitar la llicència d'obres, acompanyada del corresponent informe tècnic i pressupostari. Carbó també ha deixat clar que els ciutadans, a banda de rebre ajut econòmic, tindran assessorament tècnic:

Jan Carbó

Les façanes s'han de pintar amb un bon projecte


Els sancugatencs que vulguin més informació han d'adreçar-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o a l'Oficina del Pla del Centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.