Sant Cugat comptarà amb un nou equipament per a gent gran a la plaça del Coll


  • Comparteix:

El nou edifici de la Plaça del Coll es destinarà a pisos de protecció oficial i equipaments per a la gent gran. L'espai completarà els serveis que ja existeixen al Casal Santa Rosa i acollirà també persones amb malalties neurològiques i degeneratives. També s'hi instal·larà una unitat descentralitzada d'atenció primària.

El nou edifici complementarà els serveis que s'ofereixen al Casal Santa Rosa, dins la residència per a la gent gran de la Generalitat.

L'equipament també oferirà un espai destinat a entitats. El regidor de Serveis Socials, Enric Tomàs, destaca algunes de les funcions que integrarà el nou equipament.

Enric Tomás

L'equipament també integrarà tot un espai destinat a entitats que treballen amb la gent gran. Els oferirem un espai condicionat perquè puguin desenvolupar la seva activitat.


La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, destaca la voluntat de l'Ajuntament d'impulsar el barri del Monestir.

Mercè Conesa

Aquesta és una actuació que busca prioritzar les millores al barri del Monestir i seguir amb totes les actuacions que s'estan duent a terme.


Totes les persones que vulguin optar a alguns dels 18 pisos de protecció oficial que es construiran en aquesta zona poden formalitzar la seva inscripció fins el 30 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.