Mira-sol afronta la recta final de la Festa Major


  • Comparteix:

Mira-sol continua aquest dijous la Festa Major, que s'allargarà fins diumenge. La majoria de les activitats es concentraran en el cap de setmana.

La Festa Major de Mira-Sol ha arrencat aquest dilluns el seu calendari d'actes amb els campionats de billar, ping-pong, petanca, escacs, dòmino i bingo. L'organització ha volgut continuar la línia dels anys anteriors mantenint els actes culturals propis de la Festa Major.

Així ho explica la directora del Casal de Mira-Sol, Georgia Navarro.

Georgia Navarro

Mantenim els actes culturals tradicionals de la Major de Mira-sol. Aquest any encetem un dia abans i celebrem la Festa Major els dies 12,13,14 i 15


Aquest dijous tindrà lloc a les deu de la nit el concert del final del concurs 'Tria la Teva Música', organitzat per l'Ajuntament i Noves Freqüències de les Joventuts Musicals. Entre les activitats de divendres, hi destaquen diversos tallers de grafits, maquillatge, mim i malabars. També hi haurà la presentació de l'obra de teatre 'Ballaruca i manduca' i les actuacions a la Nit Jove de diversos grups de hip-hop.

Dissabte començarà amb la bicicletada popular, seguida d'animació infantil de la mà de Lluís Atcher i un bany d'escuma. Jocs d'arreu del món, una fideuà i el Ball de Festa Major amb l'Orquestra Litoral conformen les activitats de la tarda i vespre.

Un concurs de sudokus, l'actuació dels Castellers de Sant Cugat, Sabadell i Esplugues, el lliurament de premis dels campionats esportius, l'espectacle al carrer de Nats Nus i les Havaneres i rom cremat tancaran diumenge la Festa Major.

Les activitats tindran lloc al Casal Cultural de Mira-sol. Els actes estan organitzats pel Col·lectiu de Gent Gran de Mira-sol, el CF Mira-sol Baco, Mira-sol Teatre i l'Ajuntament en col·laboració amb els veïns del districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.