El Síndic atribueix al nivell socioeconòmic de la ciutat l'alta acceptació de la seva figura


  • Comparteix:

Dos de cada mil santcugatencs han recorregut als serveis del Síndic de Greuges local, Jaume Clavell, en gairebé un any de funcionament. El síndic espera que, si segueix el ritme d'expedients el proper 11 de juny, dia del primer aniversari de l'oficina, s'hauran tramitat prop de 175 queixes, una xifra superior a municipis de les rodalies.

En l'entrevista mensual a Ràdio Sant Cugat, Clavell s'ha mostrat molt satisfet amb la resposta dels santcugatencs davant l'obertura del Síndic de Greuges local. Segons el síndic, la seva és una figura molt coneguda a la ciutat perquè disposa d'un grau de sensibilitat més alt i pel nivell socioeconòmic dels seus residents.

Jaume Clavell

Crec que el nivell socioeconòmic de la ciutat fa que la gent sigui més conscient dels seus drets.


Clavell ha remarcat que, amb aquesta mitjana de gairebé 2'4 queixes per mil habitants, l'acceptació del síndic a Sant Cugat duplica la mitjana de l'Àrea Metropolitana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.