L'Ajuntament liquida el comptes de 2002 amb un superàvit superior als quatre milions d'euros


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha aprovat la liquidació del pressupost municipal de l'exercici 2002 amb un superàvit de més de quatre milions d'euros. Segons el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, l'Ajuntament ha acabat el Pla de Sanejament financer que es va aprovar l'any 97.

Des que es va engegar el Pla de Sanejament, l'Ajuntament ha aconseguit capgirar la situació financera dels comptes municipals, passant d'un dèficit de gairebé 28 milions d'euros a un superàvit sostingut durant els 4 últims exercicis. Pel tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Martí Garcia, el Pla de Sanejament s'ha aplicat de forma totalment satisfactòria:

Martí Garcia

Hem finalitzat amb molt d'èxit el Pla de sanejament econòmic que es va iniciar al 1997


L'èxit del Pla de Sanejament s'ha aconseguit, segons el tinent d'alcalde, per la capacitat de generar més ingressos i pel control de l'endeutament, que actualment està molt per sota dels límits que marca la llei reguladora d'hisendes locals. Segons Garcia, això s'ha aconseguit en un any on l'Ajuntament ha fet més pagaments que mai, amb prop de 112 milions d'euros de despeses, i amb un nivell d'inversions superior als 37 milions d'euros:

Martí Garcia

En aquesta legislatura hem destinat 16.000 milions de pessetes al capítol d'inversions


Segons ha explicat el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, la posada en marxa de l'Organisme Autònom de Recaptació Tributària ha aconseguit doblar els nivells de recaptació municipal en només sis mesos de funcionament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.