El ple d'avui ha d'aprovar la cessió de terrenys per nous equipaments


  • Comparteix:

El ple municipal del mes d'octubre portarà avui a aprovació la cessió a la Generalitat dels terrenys on s'han de construir la novena i la desena escola, als sectors del Turó de Can Matas i a Vullpalleres així com dels terrenys del cinquè Institut i del tercer CAP. Durant la sessió d'avui també es debatrà sobre les obres de contrucció del nou ajuntament, que recordem, ha d'anar ubicat a la Rambla del Celler.

0El ple d'avui també tractarà la cessió dels terrenys per construir el tercer centre d'atenció primària al municipi. D'entre els projectes de futur que ocuparan el ple, cal destacar l'inici dels tràmits per construir el nou edifici de l'ajuntament a la Rambla del Celler.

Pel que fa al capítol de mocions, el partit socialista proposarà adoptar mesures per millorar la mobilitat i la connectivitat del barri de Can Magí-Roquetes. El grup municipal d'ICV-EA també proposarà constituir un Consell Municipal de Comunicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.