Més de 500 joves opten a un dels 40 pisos de la primera promoció de lloguer de Promusa


  • Comparteix:

Els pisos de lloguer es construeixen al C/Josefina Mascareñas.

Els pisos de lloguer es construeixen al C/Josefina Mascareñas.

Promusa estudia ampliar el període d'inscripció per la primera promoció de pisos de lloguer a la ciutat més enllà del termini previst, en principi, del 19 de desembre. Fins avui, 523 joves han presentat sol·licituds per optar a una dels quaranta habitatges que s'estan construint darrere el Monestir. Pel que fa a la promoció d'habitatge de compra, aquest mes de desembre s'anunciaran les llistes d'admesos i exclosos de les més de 780 persones que opten a un dels pisos.

Les claus dels 40 pisos de la primera promoció de lloguer que està construint Promusa al carrer Josefina Mascareñas no s'entregaran fins l'estiu del 2004. Tot i que en un principi era previst que els adjudicataris entressis a viure als nous habitatges en el mes de març, un retard en les obres ha obligat ha perllongar els períodes.

Per aquest motiu, l'empresa municipal vol proposar al consell d'administració la possibilitat d'allargar el període d'inscripció uns mesos més. Des que es va obrir el període per apuntar-se el mes de març fins avui, s'han presentat 523 preinscripcions. Una xifra que augmentaria considerablement si s'amplia el termini de sol·licitud. Ens ho explica la directora comercial de Promusa, Imma Fantoba.

Imma Pantoba

Les inscripcions arriben a 523 i es preveu que surtin les llistes el 19 de desembre però, com que les claus no les entregarem fins l'estiu, intentarem ampliar el termini.


Les preinscripcions, la majoria de les quals s'han fet a través d'Internet, permeten optar a un pis de 40 metres quadrats i a un preu d'entre 165 i 200 euros al mes.

Pel que fa a la promoció de 86 habitatges en règim de compra, al centre de Mira-sol, al carrer Francesc Macià i Estapé, s'han presentat gairebé 800 sol·licituds. Segons Fantoba, les llistes d'admesos i exclosos sortiran aquest mes de desembre.

Imma Fantoba

Estem a punt de treure la llista d'admesos i exclosos. Després hi hauran 10 dies per presentar al·legacions.


Les obres d'aquesta promoció s'iniciaran a partir del primer trimestre del 2004.
Recordem que les previsions que l'any 2005, el 7% dels sancugatencs viurà en un pis de promoció municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.