Els Reis d'Orient arriben aquesta tarda en helicòpter per portar la il·lusió a totes les llars santcugatenques


  • Comparteix:

Emguany l'aterratge és al Parc de l'Arborètum.

Emguany l'aterratge és al Parc de l'Arborètum.

Ses Majestats els reis d'Orient arriben un any més en helicòpter per recollir les cartes dels nens i nenes de la ciutat. L'helicòpter, per mesures de seguretat, aterrarà enguany al Parc de l'Arborètum -enlloc del Centre Cultural com fins ara- on a partir de dos quarts de sis iniciaran un recorregut per tots els racons de la ciutat que acabarà a les 8 davant l'Ajuntament on Melcior, Gaspar i Baltasar recolliran personalment les cartes dels infants de Sant Cugat. Ràdio Sant Cugat ofereix avui un programa especial des de les 5 de la tarda fins les 8 amb la retransmissió de l'arribada dels Reis tant al centre com als districtes.

Els reis d'Orient arribaran a dos quarts de sis de la tarda per recollir la il·lusió dels més petits de la casa.
Al centre, arriben, com ja és tradicional, en helicòpter, tot i que s'ha decidit que l'aterratge, per motius de seguretat, es faci darrere el Centre Cultural, al Parc de l'Arborètum. Per a l'alcalde, aquest espai permetrà que milers de santcugatencs puguin donar una bona rebuda a Ses Majestats.

Lluis Recoder

Lenvelat podrà continuar amb la seva activitat habitual i d'aquesta manera també obrirem a aquestes festes altres espais de la ciutat.


Mitja hora abans de l'arribada reial, una festa engrescarà els ànims dels més menuts amb l’actuació de diferents grups d’animació presentat per Cesc Franquesa.

Després dels discursos de benvinguda, a les 6 de la tarda, s’iniciarà la calvalcada que s’aturarà a la plaça d’Octavià per tal que Ses Majestats es puguin acostar fins la porta del Monestir, on faran la tradicional adoració al Nen Jesús.

El recorregut finalitzarà cap a les 20 hores a la plaça de Barcelona, davant l’edifici de l’Ajuntament on Melcior, Gaspar i Baltasar recolliran personalment les cartes dels nens i nenes de Sant Cugat.

Pel que fa als districtes, Ses Majestats arribaran a la plaça del Mas Roig de Valldoreix a les 17:30 hores, a l’estació de Mira-sol a les 18:00 hores, a la zona de Can Casas de les Planes a les 17:30 hores, i a l’estació de la Floresta a les 17:30 hores



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.