ICV-EA pretén mobilitzar el vot de les municipals per reeditar el tripartit


  • Comparteix:

ICV-EA espera mobilitzar a Sant Cugat el vot de les municipals - comicis on obté els millors resultats electorals- per forçar la reedició del tripartit. La número 2 de la candidatura ecosocialista per Barcelona, Dolors Camats, demana al presidenciable del PSC, José Montilla, que aclareixi si vol repetir un pacte amb ICV-EA i ERC.

Els ecosocialistes es presenten com a única garantia per reeditar el pacte tripartit. ICV-EA considera que cal reeditar aquesta aliança electoral per impedir que CiU i el PP imprimeixin 'un gir a la dreta' en la política catalana.

Per forçar la reedició del tripartit, la secció local pretén mobilitzar el mateix vot que a les eleccions municipals, comicis on aconsegueix els millors resultats. En concret, els ecosocialistes volen que els gairebé 4.000 votants de les passades eleccions locals tornin a confiar en el seu partit.

La número 2 d'ICV-EA per Barcelona, Dolors Camats, remarca que els comicis de l'1 de novembre no són una elecció entre Artur Mas i José Montilla .

Dolors Camats

L'1 de novembre no és una elecció entre Mas i Montilla, sinó que ens juguem l'orientació del proper govern.


Camats ha destacat com prioritats d'ICV-EA per a la propera legislatura l'accés a l'habitatge, l'eradicació de la pobresa, la lluita contra la precarietat laboral i la integració de la immigració.

La política ecosocialista ha instat el candidat del PSC, José Montilla, a aclarir si vol reeditar el tripartit en la propera legislatura.

Dolors Camats

El president Maragall ja ha dit que està a favor del tripartit. Només volem que Montilla es pronunciï i que no prengui decisions segons els interessos del PSOE.


Camats tornarà a Sant Cugat el diumenge 29 per participar en l'acte central de campanya d'ICV-EA a la ciutat. L'acte tindrà lloc al punt del migdia a la plaça dels Quatre Cantons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.