El PP desqualifica el tripartit i diu que tant el pacte CiU-ERC com la sociovergència serien negatives


  • Comparteix:

Jorge Fernández Díaz assegura que el tripartit ha estat una experiència 'desastrosa' i 'lamentable' per a Catalunya. En una visita al mercadet de Sant Cugat, el diputat del PP al Congrés ha dit que tant una aliança entre CiU i el PSC, l'anomenada 'sociovergència', com el pacte entre la federació nacionalista i ERC serien perjudicials pel país.

El mercadet de la nostra ciutat ha estat, un cop més, l'escenari escollit pel PP per presentar el seu programa electoral. El diputat popular al Congrés Jorge Fernández Díaz ha aprofitat la visita per assegurar que el tripartit ha estat una experiència 'lamentable' i 'desastrosa'.

El popular ha afegit que, després de la negativa d'Artur Mas de pactar amb el PP, les alternatives que queden són un pacte CiU-ERC o una aliança entre la federació i el PSC.

Totes dues opcions són, segons Fernández Díaz, dolentes per a Catalunya.

Jorge Fernández Díaz

El tripartit ha estat una experiècnia lamentable i desostra i per això diem no al tripartit. L'alternativa que queda és un front nacionalista que creiem que Catalunya no necessita.


El popular ha explicat que el PP garantirà la governabilitat d'aquell candidat que, com ells, es preocupi 'de debò' per l'habitatge, la seguretat ciutadana i la immigració.

Fernández Díaz considera que aquestes són les principals preocupacions dels catalans.

Jorge Fernández Díaz

Garantitzarem la governabilitat d'un candidat que presentés un programa compatible al nostre. Significa preocupar-se de debó sobre l'habitatge, la seguretat ciutadana i la immmigració.


Segons el polític, el PP és el grup amb més 'sentit comú', com han demostrat quan han governat a Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.