El PP proposa un pla de xoc per reduir el fracàs escolar


  • Comparteix:

El Partit Popular aposta per un pla de xoc per reduir el fracàs escolar en l'ensenyament obligatori. El candidat de la formació per Barcelona, Rafael López, considera que cal incrementar la inversió per alumne i garantir el dret dels pares a escollir l'escola dels seus fills.

López també ha defensat que el 20% de l'ensenyament de primària i secundària s'imparteixi en anglès. Segons el candidat popular, cal que el 80% de l'alumnat sigui capaç d'usar aquesta llengua, en comptes del 20% actual.

López diu que la resta d'assignatures s'haurien d'explicar en català i espanyol indistintament.

Rafael López

Cal que els nostres joves dominin l'anglès. Apostem per una educació trilingüe.


En l'ensenyament universitari, els populars també defensen que s'imparteixin assignatures en anglès.

El PP també proposa la creació de consells que facilitin a l'alumnat la transició de la universitat al món laboral. Segons López, cal millorar la comunicació entre empreses i facultats per adequar els currículums universitaris a les necessitats del mercat.

El candidat ha remarcat l'aposta del PP per invertir en recerca i desenvolupament per donar sortida laboral als universitaris.

Rafael López

En ensenyament universitari, cal apostar per recerca i desenvolupament.


El candidat popular també reclama l'increment de les beques per estudiar a l'estranger. En aquest sentit, López ha proposat la concessió de microcrèdits a l'alumnat per viatjar a altres universitats europees.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.