Els partits remarquen el paper clau dels electors


  • Comparteix:

Els candidats i representants polítics santcugatencs de les diferents formacions han exercit el seu dret a vot amb l'esperança que l'elevada participació marqui el desenvolupament de les eleccions . Tots ells han destacat que els votants són conscients de la transcendència d'aquests comicis pel futur del país i que això s'ha reflectit a la jornada electoral.

Joan Recasens, candidat per CiU, s'ha felicitat de la bona participació que s'està registrant a Sant Cugat en aquestes eleccions. Recasens, número 20 a la llista de la federació, s'ha mostrat convençut que els votants són plenament conscients que el paper que juguen és decisiu:

Joan Recasens

Tots hem valorat la importància d'aquestes eleccions, i que són les més importants pel futur de Catalunya


Pel que fa al Partit Socialista de Catalunya, Josep Maria Balcells, número 16 a la llista socialista, assegura que el protagonisme en aquesta jornada recau sobre els electors. Balcells també ha volgut apel·lar a la participació perquè el nou Parlament tindrà, diu, una tasca molt important.

Josep Maria Balcells

Avui és un dia molt important i el protagonisme el tenen els ciutadans. Votem el Parlament que desplegarà l'Estatut i per això faig una crida a la participació.


Per part d'ERC, Eduard Pomar, número 45 a les llistes republicanes considera que celebrar els comicis en un dia festiu i entre setmana afavorirà una major participació.

Eduard Pomar

Crec que hi haurà més participació del que és habitual. El fet que sigui un dia festiu i entre setmana fa que la gent no pugui marxar de cap de setmana. I per tant la participació augmentarà en relació a fa 3 anys.


Des del PP, Berta Rodríguez, número 51 a les llistes, s'ha mostrat entusiasmada per l'interès demostrat pels electors a l'1-N. Segons la popular, la bona participació electoral ha trencat el decensís ciutadà que, segons ha dit, es vivia fins ara el sí de la ciutadania:

Berta Rodríguez

El millor és aquesta participació, perquè venen famílies senceres a votar. Haurem d'esperar a les vuit per a veure què passa


Per últim, el portaveu d'ICV-EA, Xavier Boix, ha destacat el paper clau dels ciutadans en aquest dia. Segons Boix els electors saben molt bé que els toca decidir el govern que més afectarà la seva vida quotidiana:

Xavier Boix

Els ciutadans saben que aquestes eleccions són importants, perquè el govern que voten és el que treballarà per a les coses que més els afecten


Recordem que RSC emetrà a les 8 del vespre un programa especial per seguir el minut a minut de l'escrutini de vots a Sant Cugat. Els Serveis Informatius de l'emissora copsaran l'ambient de les diferents seus dels partits i acostaran l'anàlisi dels experts sobre la configuració del futur govern de la Generalitat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.