La JNC vol reactivar les negociacions per constituir el Consell Local de Joventut


Temes relacionats

L'Aplec Jove marxa del Consell Local de Joventut i en responsabilitza la JNC ( 4/jun/14)

La JNC lamenta la marxa de l'Aplec Jove i hi veu motius 'estratègics' ( 4/jun/14)

El Consell de Joves fa un pas més en la seva constitució amb estatuts inclusius (11/feb/14)

El Consell de Joves comença a fer camí (17/des/13)

Primers passos per a la creació d'un Consell de Joves ( 2/des/13)

Les JERC, satisfetes amb la creació del Consell Local de Joves (22/oct/13)

El consistori dóna llum verda a la creació d'un Consell Local de Joves (21/oct/13)


  • Comparteix:

La JNC vol recuperar les converses per impulsar el Consell Local de Joventut

La JNC vol recuperar les converses per impulsar el Consell Local de Joventut

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) es mostra disposada a reprendre les negociacions amb les altres entitats que han de constituir el Consell Local de Joventut per impulsar de manera definitiva l'òrgan després de la marxa de vuit entitats de l'Aplec Jove. La JNC creu que totes les parts han de deixar de banda els partidismes i treballar per millorar les polítiques locals de joventut.

La branca juvenil de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) reclama responsabilitat a totes les associacions juvenils que durant mesos han treballat unides per promoure el Consell Local de Joventut, una proposta que va rebre el vistiplau del ple municipal l'octubre de 2013.

Totes les parts implicades van treballar plegades fins a principis de juny, quan vuit entitats de l'Aplec Jove van decidir abandonar el grup promotor del consell perquè consideraven que la JNC mantenia contactes amb l'Ajuntament per presentar una proposta que no respectava les bases acordades de manera conjunta.

El president de la JNC, Pol Moragas, ha reiterat que no hi va haver cap reunió amb membres de l'equip de govern i que només van sol·licitar una reunió amb el Consell Nacional de Joves de Catalunya perquè així ho havia establert una trobada de tot el grup. Moragas creu que ara és el moment de pensar en clau de ciutat per poder idear projectes que beneficiïn els joves santcugatencs.

Pol Moragas

El que pretenem és que això funcioni. Deixem de banda la política i l'afany de protagonisme. És qüestió que hi hagi diferents sensibilitats per elaborar propostes de joventut.


D'altra banda, la JNC celebra el bon funcionament del Consell de Joves 13/16, que aquest dimecres ha posat el punt final a la seva primera edició. De fet, els nacionalistes sostenen que l'entesa dels seus membres i la seva eficàcia és el model que hauria de perseguir el seu germà gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.