L'ANC i Òmnium Cultural ofereixen dissabte el 'Sopar i Festa per la Llibertat'


Temes relacionats

L'ANC continua avui la campanya informativa al carrer sobre la V catalana (30/ago/14)

La V catalana ja reuneix més de 150.000 participants (20/ago/14)

L'ANC ja té plena una bona part de la flota d'autocars que anirà a la Via Catalana (14/ago/14)

La V santcugatenca aplega més de 2.000 persones (12/jul/14)

La V de I'Onze de Setembre assaja avui a Sant Cugat (11/jul/14)


  • Comparteix:

Després de sopar es premiaran les millors fotos de la V santcugatenca

Després de sopar es premiaran les millors fotos de la V santcugatenca

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural organitzen el 'Sopar i Festa per la Llibertat', aquest dissabte a la plaça d'Octavià. La trobada tindrà lloc a les nou del vespre i constarà d'un àpat, actuacions musicals, un lliurament de premis a les millors fotos de la V santcugatenca i parlaments d'organitzadors de la V de la Diada.

El sopar forma part de la campanya unitària de l'ANC i Òmnium Cultural 'Ara és l'hora'. La responsable de comunicació de la secció local de l'ANC, Sílvia Solanellas, ha explicat a Cugat.cat que esperen que l'acte animi els santcugatencs a inscriure's a la V de la Diada.

Sílvia Solanellas

L'inici de la campanya 'Ara és l'hora' serà la Diada. El sopar serveix per engrescar els santcugatens i fer saber que fa falta inscriure-s'hi.


El 'Sopar i Festa per la Llibertat' obrirà les portes a dos quarts de nou del vespre. A les nou tindrà lloc el sopar, que anirà seguit del concert del grup local Backward. Passades les deu, es lliuraran els premis a les millors fotografies de la V santcugatenca.

Tot seguit, els organitzadors de la V de la Diada, Ferran Civit i Ignasi Termes, faran un parlament acompanyats pels presidents locals de l'Assemblea i Òmnium, Manel Porta i Maria Rosa Caballé. Finalment, el grup musical Sonors oferirà un concert fins a mitjanit.

Els tiquets per a l'acte tenen un preu de 12 euros, 10 per als menors de 15 anys. Poden comprar-se cada tarda a la parada de la plaça d'Octavià o al web http://santcugat.assemblea.cat/reserva-sopar/



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.