El portaveu de la delegació internacional al 9N, Ian Duncan, visita Sant Cugat


  • Comparteix:

Ian Duncan, a l'esquerra, amb Albert Royo

Ian Duncan, a l'esquerra, amb Albert Royo

El portaveu de la delegació internacional que observa el procés participatiu del 9N, l'europarlamentari conservador escocès Ian Duncan, ha visitat aquest diumenge l'institut Pla i Farreras de Sant Cugat. Acompanyat pel secretari general del Diplocat, el santcugatenc Albert Royo, Duncan supervisa el procés de participació a Catalunya amb altres polítics europeus.



La delegació està formada per vuit càrrecs electes internacionals que redactaran un informe sobre el 9N. Els polítics s'han repartit arreu del territori per observar el procés de participació ciutadana.

El portaveu de la delegació internacional i europarlamentari conservador escocès, Ian Duncan, ha assegurat que vol veure com es desencalla aquesta situació i que el govern espanyol i el català dialoguin.

Ian Duncan

Estic avui aquí per informar sobre aquest procés, informaré del que vegi i confio que d'això s'iniciï un diàleg per desencallar la situació. El meu rol avui és observar i informar.


El secretari general del Diplocat, Albert Royo, ha explicat que han convidat aquesta delegació perquè visitin Catalunya durant aquests dies i vegin com s'està vivint el procés.

Albert Royo

Diplocat ha organitzat una delegació parlamentària de polítics europeus perquè visitin Catalunya aquests dies tan interessants.


Duncan ha visitat Sant Cugat amb el diputat suec Valter Mutt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.