ICV-EUiA reclama a la Generalitat més compromís amb el parc de Bombers


Temes relacionats

El Parlament reclama al govern augmentar els recursos del parc de Bombers (20/nov/14)

Sant Cugat reclama a la Generalitat posar fi a la precària situació dels Bombers (18/feb/14)


  • Comparteix:

L'acte ha tingut lloc al parc de Bombers de Rubí-Sant Cugat

L'acte ha tingut lloc al parc de Bombers de Rubí-Sant Cugat

ICV-EUiA portarà al debat dels pressupostos del Parlament la necessitat de millorar les condicions laborals en el parc de Bombers que dóna servei a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. La diputada Marta Ribas i la regidora ecosocialista Roser Casamitjana han visitat aquest dijous el centre, del qual han destacat que dóna cobertura a més de 170.000 ciutadans, i han reclamat al govern que posi fil a l'agulla a l'hora de millorar-ne els recursos materials i humans.

Després que el Parlament aprovés una proposta de resolució ecosocialista per instar la Generalitat a incrementar les eines d'aquest centre, el partit ha visitat el parc amb l'objectiu de conèixer de primera mà les condicions dels Bombers que hi treballen. Ribas, que ha assegurat al cos d'emergències que el grup parlamentari farà tot el possible per garantir el compliment de la moció, ha estat acompanyada de representants de les seccions locals de Rubí i Sant Cugat.

Malgrat tot, la diputada ha reconegut que el pressupost no preveu incorporacions de personals, tot i que confia que es faci realitat la demanda d'un camió escala i altres peticions.

La ja alcaldable del partit a la ciutat, Roser Casamitjana, ha participat en la trobada i ha recordat que el ple de febrer passat ja va aprovar una moció en aquesta línia, presentada originalment pel PP i esmenada per ICV-EUiA i CiU.

Els representants dels Bombers, de la seva banda, han assegurat que no es cobreixen les baixes ni les jubilacions. Tampoc no entren més professionals, han afegit, provinents de noves promocions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.